Gespecialiseerd in ontmossing van daken, schoonmaak van dakgoten & reiniging van zonnepanelen (Gent)

Schoonmaak op maat, ook op grotere hoogte

Een dak wordt met het wisselen van de seizoenen langzaam maar zeker steeds vuiler. Mos, algen en natuurlijk alle luchtverontreiniging blijven erop zitten. Ook de dakgoten vullen zich met bladeren of ander afval en als u zonnepanelen heeft, weet u dat ook die vuil worden. Neem daarom contact op met reinigingsbedrijf Marbel in Wondelgem (Oost-Vlaanderen). Mijn eenmanszaak biedt een schoonmaakservice op maat in en rond Gent.

Een van mijn specialiteiten is dus het ontmossen van daken. Met speciale producten en technieken zorg ik ervoor dat het hele dak er weer schitterend uit komt te zien.

Ook voor de reiniging van de dakgoten kunt u bij Marbel terecht. Alle takken, bladeren, mos, zand of ander afval haal ik uit de dakgoot, zodat die weer volledig vrij is. Daarna was ik uw dakgoten volledig af en laat ze er weer stralend uitzien.

Ook om zonnepanelen schoon te maken kunt u Marbel inschakelen. Want de oppervlakte daarvan zit na een tijd vol mos, stof en ander vuil. Laat ze zeker één keer per jaar reinigen, want zo kunt u tot wel 30% meer energie opwekken.

1/2

Kies voor de eersteklas service en expertise van Marbel en bel voor een afspraak naar 0486 02 89 02!

Marbel glazenwasserij

Yvonne Desirantstraat 7
9032 Wondelgem

BE0644475918